Verzorger(s) op dinsdagen en donderdagen voor alle teams beschikbaar

Komend seizoen zullen de verzorgers Marcel (links op de foto) en Ed (rechts op de foto) op dinsdagen en donderdagen voor alle spelers van VVOR beschikbaar zijn. Vanaf 20.15 uur kan men binnenlopen in de verzorgerskamer en zullen zij aandacht geven aan de blessure waar men last van heeft. Waar nodig wordt een advies gegeven om verder onderzoek te laten doen bij de daarvoor bestemde instanties.

Dit betekent dus dat de verzorgers niet alleen de selectie zullen behandelen maar tevens de jeugdspelers en overige senioren teams. Dus loop gerust Bij de heren binnen op genoemde tijden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Mocht het op betreffende dag te druk zijn met geblesseerden kom dan gerust de volgende keer alsnog langs.

Marcel en Ed helpen u met alle plezier !!!