Contributiebetalingen blijven achter – oproep aan de leden: dit kan beter!

Het nieuwe seizoen 2018-2019 staat op het punt te beginnen. Er zijn nog wel wat uitdagingen na de droogte periode van deze zomer en de vertraagde aanleg van het nieuwe kunstgrasveld. De nota’s voor de jaarlijkse contributie worden voor aanvang van het seizoen verstuurd en dat is niet voor niks! Aan het begin van het seizoen worden veel kosten gemaakt. Denk dus niet .. ach die contributie, dat komt nog wel. Bovendien is de officiële vervaldatum van de contributie al verstreken (n.l. 18-8-2018).


Stand van zaken

Het is dan ook jammer dat slechts 10% van de senioren hun contributie heeft betaald.
De jeugd doet het beter met zo’n 40%.

Oproep
Denk aan een tijdige betaling van je contributie. 
Het hoort bij je lidmaatschap, je helpt VVOR ermee en voorkomt allerlei inspanningen van herinneringen en dergelijke.

Namens de penningmeester van VVOR