Grote Clubactie – verkopers in het zonnetje gezet

Zo rond de winterstop is het altijd lastig om de beste verkopers van grote clubactie loten bijeen te krijgen. Zaterdag 1 februari paste wel in ieders agenda.
De drie jeugdleden werden in de bestuurskamer ontvangen, alwaar de prijzen werden uitgereikt. Emma (1e prijs) en Nanne (3e prijs) uit MO17-1 hebben ook dit jaar weer een leuk bedrag bij elkaar weten binnen te halen voor VVOR en tevens voor zichzelf weten te verdienen. Net als Jessey uit de JO7, die mede door de aankoop van loten door oud-voorzitter Koos Bal de tweede prijs in de wacht wist te slepen.

Naast deze winnaars hebben twee leden een vol boekje ingeleverd (Mees Blok en Rayan), daar krijgen ze 10 euro voor van VVOR. Het vrouwen team van VVOR heeft aanzienlijk meer dan 100 loten verkocht. Opbrengst voor dat team voor een uitje bedraagt ruim 250 euro. Dat is toch snel verdiend !

Dank gaat eveneens uit naar de overige lotenverkopers die helaas niet in de prijzen zijn gevallen. Mede dankzij hun inzet is een mooi bedrag binnengehaald voor de aanschaf van nieuwe jeugddoeltjes. Na aftrek van het prijzengeld en de inkoopkosten voor de boekjes resteert een netto opbrengst van ongeveer 1.200 euro voor onze club.

Dus daar gaan we: Bram, Antoine, Jahquis, Mees, Steijn, Jayden, Evi, Sem, Toine, Julian, Keano, Fian, Luuk, Bauke, .. Nollen, de Van Gesteltjes, super bedankt voor de inzet. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor Liesbeth, de moeder die de ingeleverde boekjes ‘online’ heeft omgezet in loten.