Devante Sno terug op de Venhoeve

VVOR Selectie mannen – nieuws

Devante Sno keert na een aantal seizoenen terug op de Venhoeve.
De technische snelle 26 jarige aanvaller Devante Sno zal komend seizoen weer te bewonderen zijn bij VVOR.

Omdat Devante in 2018 ging verhuizen naar Terneuzen heeft hij de overstap gemaakt naar Terneuzen Boys. Afgelopen seizoen werd Devante kampioen met dit elftal en promoveerde naar de zaterdag 1e klasse.
Desondanks maakte hij afgelopen seizoen de overstap van Terneuzen Boys naar Terneuzen zondag 3e klasse, die net promotie naar de 2e klasse miste.

Na zijn vertrek maakte Devante de afspraak dat bij terugkeer naar Rotterdam hij graag weer bij VVOR wilde komen spelen. Na een kort gesprek afgelopen week met Peter van Gestel en teamleider Jan Scholten werd de hereniging beklonken.