Kees Arkenbout stopt aan einde seizoen als wedstr secr

Van onze WEDSTRIJD SECRETARIS JEUGD VVOR, Kees Arkenbout, kregen we het bericht dat hij aan het einde van het seizoen stopt als wedstrijdsecretaris.

Hij laat weten:
“Na 12 jaar mij ingezet te hebben voor de jeugd ga ik door gezondheidsredenen van mijzelf en mijn vrouw stoppen als wedstrijdsecretaris bij de club.
Vanaf 2009/ 2010 met een tussenpauze van 1 seizoen heb ik 12 jaar met veel plezier met iedereen gewerkt, maar door de situatie thuis en mijn eigen situatie en in overleg ook met mijn artsen moet ik aan me zelf gaan denken wat het beste is voor mijn gezondheid.
Ik wil eenieder met wie ik heb samengewerkt en nog werk, en de trainers en leiders bedanken voor de goede samenwerking / medewerking die we de afgelopen 12 jaar gehad hebben.”

Kees Arkenbout