Samenwerking volwassenenfonds

VVOR is aangemeld bij het Volwassenfonds Sport & Cultuur Rotterdam. Dit is een soort sportfonds voor senioren, die eventueel in de problemen komen bij het betalen van de contributie.

Raadpleeg de website van het fonds om na te gaan of je hiervoor in aanmerking komt en hoe je dat dan moet doen.
https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/rotterdam
Neem bij vragen hierover contact op met de secretaris van VVOR.

 

Info van de website van het fonds:
Deelnemen aan sport of een creatieve activiteit zorgt o.a. voor een goede conditie, verminderde kans op ziekten, sterk sociaal netwerk én een groeiend zelfvertrouwen. En dat gunnen we alle Nederlanders.

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat volwassenen die leven rond het bestaansminimum lid kunnen worden van een sportvereniging. Op die manier maken we sport voor iedereen toegankelijk. Het Volwassenenfonds vergoedt tot een maximaal bedrag van € 250,- per jaar voor sport. Mocht er na het betalen van het contributiegeld over zijn, dan kan dit niet worden uitbetaald. Het Volwassenfonds Sport & Cultuur vergoedt de contributie rechtstreeks aan de sportaanbieder.