Verslag VVOR VE1 – Neptunes Schiebroek VE1 uitslag 7-1

De kop is er af. Het seizoen 2015-2016 is van start gegaan. Voor de veteranen 1 waren de heren uit Schiebroek, uitkomend in de 2e klasse, de eerste tegenstanders die het onderspit zouden moeten delven.

Op een redelijk zwaar hoofdveld duurde het best even voor de score werd geopend. De keeper van de bezoekers wenste in het geheel niet  mee te werken aan een slachting. Datzelfde gold voor onze kansenmissers en Sjoerd die onnodig een bal verlengde en daardoor de scheidsrechter het recht gaf om voor buitenspel te fluiten.

Goals konden echter niet uitblijven, voor de rust waren het toch maar 2 stuks (Base en Marcel). Na de T een zelfde spelbeeld. VVOR was veel sterker, N-S probeerde uit alle macht de schade te beperken, hetgeen deels lukte. Waar Herman vorig seizoen kopballen van Ron verlengde en mocht hij nu een door Ron versierde elfmeter verzilveren (kopbal tegen hand). De mooiste goal van de dag kwam op naam van Robert, die van buiten de 16 meter de linkerbovenhoek trof (als het Gerard was geweest zouden we het hebben aangemerkt als gelukstreffer. Jeffrey pakte een cadeautje (terugspeelbal) uit, Herman schoot laag in en Ron kopte diagonaal de 7-0 in. Na een vermeende overtreding van keeper Mark mocht ook de spits van N-S aanleggen vanaf de stip. Cillessen had hem niet gehad maar van Mark hadden we dit wel verwacht aangezien de bal vlak naast hem werd ingeschoten. Makkelijke maar moeizame overwinning. Volgende week winnen van Soccer Boys volstaat voor de volgende ronde van de beker.