FourFourTwo nu verkrijgbaar in Nederland

Beste voetballiefhebbers,
Met trots kunnen we jullie mededelen dat het wereldberoemde voetbalmagazine FourFourTwo nu verkrijgbaar is in Nederland. Wij willen dit magazine direct onder de aandacht brengen van de echte voetballiefhebbers, daarom willen we de leden van jullie voetbalclub de mogelijkheid bieden om een eerste gratis exemplaar op te vragen. Dit kan via deze link: www.fourfourtwo.nl/voetbalclubs.
Grootste sterren, prachtige verhalen
Het tijdschrift focust zich op de mooie en bijzondere kanten van de sport. Daarbij weet FourFourTwo de grootste internationale sterren als Pogba, Salah, Mbappé en Beckham te strikken voor onverwachte verhalen en fotoreportages. Niemand minder dan Lionel Messi was in 2017 nog gasthoofdredacteur van FourFourTwo.
Het beste van het beste
FourFourTwo Nederland wordt een combinatie van zowel internationaal als nationaal voetbal. De redactie kiest het beste van het beste van wat de partner te bieden heeft. Dit wordt aangevuld met eigen content uit de Nederlandse markt van internationale topvoetballers van toen en nu.

Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan de preview.

Met sportieve groet,

Danny Baltussen
F&L Media B.V.
+31 24 240 45 95
dba@fnl.nl