Programma Selectie

Onze selectie (1e en 2e) speelt op 10 juli 2021 de laatste wedstrijden van het seizoen. Tegen Naaldwijk en Bolnes.

Deze wedstrijden staan ook in het teken van het afscheid van John Goncalves en Miquel Hennep die het 3e elftal gaan versterken.
John en Miquel hebben beide vele jaren in de selectie gespeeld. Bij deze alvast veel succes gewenst in het team van ‘oude’ selectiespelers.

Na een korte zomerstop start de selectie op dinsdag 10 augustus weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
In de selectie verwelkomen we een aantal nieuwe spelers: Naoufel Bouyakhrichan, Lucas von Gleich. Kelvin de Jong, Jamal Ben Salah, Jerad Acharju, Diamond Mendeszoon, Giovanni Hog Renkin, Mounir Battouh en Success Segun.
Tevens komt Devante Sno weer terug naar de Venhoeve en sluiten er 2 talenten vanuit de A jeugd aan bij de selectie: Jip van Wijnen en Barros Mowlabaks.

De selectie zal in de week van 17 t/m 21 augustus deelnemen aan het Binnenmaas toernooi met o.a. Binnenmaas, Groote Lindt en Drechtstreek. Tegenstander voor zowel het 1e en 2e elftal zal zijn Drechtstreek. Op zaterdag 21 augustus worden de finale wedstrijden gespeeld.

Zaterdag 28 augustus speelt het 1e en 2e thuis tegen CKC. Hierna volgen de bekerwedstrijden waarvan het programma nog niet bekend van is.

Dinsdag 14 september zal VVOR 1 het in Krimpen opnemen tegen DCV 1.