Verslag Zat 25-9-2021: VVOR VR1 – Spirit VR1: 3-3

Spektakel op De Venhoeve. 
De vrouwenteams van VVOR en Spirit leverden een prachtige pot voetbal om de overwinning, met een terecht gelijkspel als eindresultaat.  

Op het uitstekende eerste veld van VVOR speelden de teams van coaches en oud-eerste elftalspelers Bas Jonker en Ronald Dekker hun eerste competitiewedstrijd in de derde klasse F. Op voorhand was Spirit favoriet voor de drie punten, maar de speelsters van VVOR knokten voor elke bal en er ontstond een mooi gevecht met kansen voor beide doelen.

Vlak voor tijd had Spirit de voorsprong genomen en leek dit de beslissing in de wedstrijd, maar een slotoffensief van VVOR leverde uiteindelijk nog een gelijkmaker op, zodat er geen winnaar uit de strijd kwam. Of toch, de toeschouwers, niet alleen de direct betrokkenen bij de teams maar ook de “harde/vaste kern” van VVOR leefden fanatiek mee met de meiden. 

Na afloop sprak Spirit-coach Bas Jonker over “een mooie terugkeer op De Venhoeve”. Bas speelde jarenlang in het eerste elftal, met de promotie naar de eerste klasse als één van de hoogtepunten.  

VVOR speelt a.s. zaterdag haar tweede wedstrijd uit bij DCV om 14.30u.