Verslag Za 16-10-2021: VVOR VR – Charlois VR, 5-2 

Het vrouwenteam van VVOR wint op De Venhoeve ruim van Charlois. 

Na het spektakelstuk tegen Spirit (3-3), een onverwachte en onnodige nederlaag uit bij DCV (4-2) en een heel ruime overwinning in Vlaardingen tegen Zwaluwen (0-7) speelde VVOR afgelopen zaterdag thuis op het hoofdveld tegen Charlois.  

De wedstrijd startte een half uur later door de late komst van de bezoekers. Een leuke verrassing was het meespelen van Chaimae bij Charlois. Chaimae speelde jarenlang zeer verdienstelijk in de meidenteams van VVOR als aanvaller. Het weerzien was meer dan hartelijk! Tijdens de wedstrijd waren de vriendschappelijkheden snel vergeten en bleek Charlois alles te willen doen om een resultaat te halen. Dit ging gepaard met veel overtredingen. Dit hielp niet tegen het goede spel van de thuisclub, VVOR stond met de rust met 4-0 voor. Een aantal wissels aan de kant van Charlois zorgde voor een gelijk opgaande strijd in de tweede helft met als eindresultaat een terechte overwinning van 5-2 voor VVOR.  

De volgende wedstrijd van VVOR is op zaterdag 30 oktober om 14.30 op De Venhoeve tegen titelkandidaat XerxesDZB.