Ballensponsors bord

De nieuwe sponsorcommissie bestaande uit Miquel Hennep, Yaimo en Esther van Gestel, heeft haar eerste activiteit afgerond. In de kantine zijn borden geplaatst waarop de namen van de sponsors van de wedstrijdballen (1e elftal) staan genoemd. Met dank aan Bob van der Heijden Sport, die de ballen in het bord heeft geschonken. Ook dank aan Marcel Spinhoven die de borden heeft gemaakt en gemonteerd.

De nieuwe borden die duidelijk zichtbaar voor iedereen in de kantine hangen, vermelden naast de naam van de sponsor ook de wedstrijden waar de ballen voor zijn gesponsord. Buiten deze naamsvermelding op de borden gedurende het hele seizoen, wordt de sponsornaam van de wedstrijdbal ook omgeroepen tijdens de wedstrijden van het 1e elftal. De balsponsor wordt verder op de wedstrijddag uitgenodigd om met het bestuur wat te drinken in de bestuurskamer.

Voor dit seizoen zijn alle ballen voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal gesponsord. Heeft u interesse om volgend seizoen een wedstrijdbal te sponsoren of wilt u VVOR op één van onze andere manieren van sponsoring (door financiële steun of in de vorm van diensten en/of producten) ondersteunen, neemt u dan contact op met de sponsorcommissie via de mail: sponsoring@vvor.nl

De sponsorcommissie is hard bezig om de sponsorinformatie op de website aan te passen en overige sponsorzaken op te pakken.