Jeugdteams 2022-2023

Op onze website, op de pagina jeugdteams zijn, vanaf vrijdag 15 juli, de voorlopige indelingen te zien van de jeugdelftallen en teams waarmee we het komende seizoen gaan starten. Deze indelingen zijn voorlopig en gedurende de voorbereiding en mogelijk zelf tijdens het seizoen zullen er aanpassingen plaats kunnen vinden.
V.V.O.R. vindt het belangrijk voor het plezier en de ontwikkeling van de spelers dat ze zoveel mogelijk spelen met spelers/speelsters van vergelijkbare ontwikkeling en dat proberen we dan ook na te streven.
Sommige leden zijn (nog) niet ingedeeld. Dit kan te maken hebben met niet, of niet volledig betalen van de contributie in het vorige seizoen. Als de contributie alsnog voldaan wordt zal het kind worden ingedeeld in een team. Hier over kan contact opgenomen worden met Henk van der Linden via mail secretarisvvor@hotmail.com
Voor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar leiders en/of trainers voor diverse jeugdteams. Wanneer je daar plezier in hebt en de club en onze kinderen wilt helpen, neem dan contact op met de jeugdcommissie via mail jeugdbestuur@vvor.nl