Gezocht: toernooicoördinator

Eén van de mooie kanten aan het jeugdvoetbal, vooral voor de jongste categorieën, zijn de toernooien. In de loop der jaren heeft VVOR een goede naam opgebouwd, als organisator van (pupillen)jeugdtoernooien, maar ook als deelnemer aan toernooien bij andere verenigingen.
Sinds één seizoen heeft VVOR echter geen toernooicoördinator meer, omdat de coördinatoren een andere functie kregen binnen de club of omdat het na een aantal jaar wel voldoende was.
VVOR is daarom voor het komende seizoen op zoek naar een toernooicoördinator. We zoeken een enthousiaste man of vrouw die voor VVOR in ieder geval in het Paasweekend ons inmiddels traditionele Pupillentoernooi wil organiseren. Binnen VVOR is er veel kennis en een duidelijke handleiding die ondersteunend kunnen werken voor een minder ervaren geïnteresseerde en uiteraard zijn er in het betreffende weekend veel handen om het werk licht te maken.
De belangrijkste taak is eigenlijk het zoeken van andere verenigingen die deel willen nemen aan onze toernooien. Informatie is te krijgen via jeugdbestuur@vvor.nl, de mail komt dan binnen bij een voormalig toernooicoördinator, dus info uit de eerste hand. Kom op VVOR, de jeugd rekent op ons!