VVOR Selectie steunt Sinterklaas actie VVOR en tegelijk de Pauluskerk

De selectie heeft de VVOR Sinterklaas actie met enthousiasme ontvangen en hieraan deelgenomen om zo VVOR te steunen. De actie bestond uit pakketjes van pepernoten en verschillende speculaas lekkernijen.

Vanuit de selectie kwam het initiatief om naast VVOR ook een goed doel te steunen. Dit goede doel werd, de Pauluskerk. De Pauluskerk komt op voor álle mensen in Rotterdam en omgeving die het zonder hulp niet redden: dak- en thuislozen, verslaafden, mensen met psychiatrische problemen, zonder betaald werk, jongeren zonder gevoel voor richting in hun bestaan en kwetsbare ouderen.

Een groot aantal selectiespelers heeft de pakketjes voor zichzelf gekocht en/of het goede doel gesteund door hun pakketje te schenken aan de Pauluskerk. Op zaterdag 5 december zijn door selectiespeler Nizar El Manouzi namens de selectie de pakketjes uitgereikt aan de mensen die aanwezig waren in de Pauluskerk en die erg dankbaar waren hiervoor. In totaal zijn 3 dozen vol met Sinterklaas pakketjes uitgedeeld. Zo werden 2 doelen tegelijkertijd gesteund. Bij deze bedankt namens de selectie bedankt voor de mensen die de pakketjes hebben samengesteld.

De selectie 😊