VVOR wint LMO-Toernooi

VVOR 1 heeft afgelopen weekend het LMO-Toernooi gewonnen.
Het Theo van Mourik-toernooi is ontstaan doordat Theo jarenlang voor de selectie van LMO als teammanager zorgde. Het was een fantastische man die de nieuwe hoofdtrainer Fred van Zon persoonlijk ten allen tijde ondersteunde in zijn eerste periode dat hij trainer was bij LMO. 
 
VVOR heeft op woensdagavond met 4-2 gewonnen van LMO door doelpunten van Devante Sno, Axel Linger (2x) en Mick Spork. Uiteraard gaf Fred van Zon dat een prettig gevoel om van zijn oude club te winnen. 
Op zaterdag werd er met 2-2 gelijk gespeeld tegen competitiegenoot YVV de Zwervers met als doelpuntenmakers Bowy van de Veerdonk en Giomir Hous. Door deze resultaten (YVV de Zwervers had met 3-2 op woensdagavond gewonnen van Zestienhoven) heeft VVOR het toernooi vanwege het betere doelsaldo t.o.v. YVV de Zwervers weten te winnen. 
Het is een wisselbokaal waardoor we voor het volgende seizoen uitgenodigd zijn om hem te komen verdedigen.