Ronald Oelen

Afgelopen vrijdag 2 februari is Ronald Oelen overleden.
Ronald was al ruim twee jaar ernstig ziek. Ronald is begin jaren 2000 een aantal seizoenen trainer/leider en grensrechter geweest van diverse jeugdelftallen van VVOR. Ook heeft hij regelmatig geholpen met bardiensten, achter de barbecue en bij het wedstrijdsecretariaat tijdens (jeugd) toernooien.
Na de periode dat hij actief was voor de club bleef hij ‘zijn VVOR’ trouw, ook toen hij buiten Rotterdam is gaan wonen. Op zaterdagmiddag was hij een graag geziene gast in onze kantine, hij was er bijna iedere week. Veel leden en bezoekers van VVOR zullen de man met lange leren jas en zwarte cowboyhoed hebben herkend.
VVOR wenst zijn vrouw Olga, zijn kinderen Wessel en Sanne, schoondochter Samantha en zijn grote trots kleindochter Faye veel sterkte met dit zware verlies.

VVOR gaat Ronald Oelen missen.

Afscheidspagina Ronald Oelen