De JO7 gaat starten!

We waren al langer op zoek naar ouders die training willen geven en ouders die helpen bij de begeleiding van onze JO7 Mini-league en inmiddels is er een enthousiaste trainer gevonden. Helaas kan deze trainer alleen op maandag training geven en dus was er de keuze tussen: op maandag starten of nog niet starten. We hebben besloten tot het eerste: op maandag 13 september gaan we starten. De trainingen zijn van 17:00 tot 18:00 uur. We realiseren ons dat dit voor sommige ouders tot organisatorische uitdagingen kan leiden.
Voor de trainingen op maandag zoeken we nog wel ouders die kunnen ondersteunen. De groep is best groot om door één trainer begeleidt te worden. Ouders die het leuk vinden om te helpen kunnen contact opnemen met Arina, de beheerder van de app-groep van VVOR JO7 en voor vragen kunnen jullie ook altijd terecht bij de jeugdcommissie: jeugdbestuur@vvor.nl
Wij wensen onze jongste spelers en hun begeleiding veel plezier!